Προσοχή στις απάτες

Προσοχή στις απάτες

Το Pi εξορύσσεται δωρεάν, αλλά προς το παρόν δεν πωλείται. Δεν συνεργαζόμαστε με κανέναν οργανισμό που ισχυρίζεται ότι πουλάει Pi, Pi futures ή παράγωγα του. Όλες αυτές οι πωλήσεις είναι μη εξουσιοδοτημένες και ενδέχεται να οδηγήσουν σε απώλεια χρημάτων ή προσωπικά δεδομένα. Το Pi δεν είναι προς το παρόν σε ανταλλακτήρια ή μελλοντικά χρηματιστήρια ή δεν διαπραγματεύεται για άλλα νομίσματα / κρυπτονομίσματα.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το Pi, χρησιμοποιήστε πάντα τα επίσημα κανάλια του Pi: minepi.com, αυτή την εφαρμογή και τις επίσημες σελίδες μας στο Facebook, το Twitter, το Youtube και το Instagram που συνδέονται από την εφαρμογή μας. Με βάση αναφορές των Pioneers, ακολουθούν μερικές συμβουλές σχετικά με τον τρόπο αποφυγής ορισμένων τύπων απάτης.

Πώς αποφεύγετε αυτές τις απάτες;

Αποφύγετε όλες τις τρέχουσες μη εξουσιοδοτημένες πωλήσεις Pi, Pi futures ή παραγώγων, επειδή είτε αυτές οι απάτες οι οποίες ισχυρίζονται ότι θα σας επιστρέψουν το υποσχεθέν Pi αφού τους πληρώσετε χρήματα, ή αυτά τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και παράγωγα θα βασίζονται σε κενά περιουσιακά στοιχεία όπου τίποτα δεν υποστηρίζει την αξία τους, κατά πάσα πιθανότητα καταλήγει σε καταστάσεις «pump and dump».

Θυμηθείτε ότι χρειάζεται χρόνος για να δημιουργηθεί και να “χτιστεί” πραγματική αξία και η υπόσχεση για γρήγορα κέρδη είναι συνήθως μια απάτη. Λόγω της πολιτικής μας ότι όλα τα Pi ψεύτικων λογαριασμών ή scripting θα καταργηθούν , όπως και οι τρέχοντες όροι των μεταφορών εντός εφαρμογής. Πολλοί από αυτούς τους απατεώνες που πιστεύουν ότι κατέχουν ορισμένα ποσά Pi, θα τα χάσουν πριν από το Mainnet λόγω της απαγορευμένης συμπεριφοράς σύμφωνα με τις πολιτικές και τους όρους μας.

Επομένως, δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να αυξήσετε το ποσοστό εξόρυξης ή να αποκτήσετε περισσότερα Pi αυτήν τη στιγμή, αλλά μόνο με την εξόρυξη μέσω της εφαρμογής. Προσοχή στους απατεώνες που κάνουν ψευδείς ισχυρισμούς ότι μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα. Μπορείτε να εξορύξετε τα Pi δωρεάν πατώντας καθημερινά το κουμπί εξόρυξης στην εφαρμογή και να κερδίζετε ανταμοιβή για την ασφάλεια του δικτύου έχοντας έως και 5 μέλη στον Κύκλο ασφαλείας σας και αναπτύσσοντας το δίκτυο δημιουργώντας την ομάδα σας μέσω προσκλήσεων.

Μην δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία (π.χ. αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση email, κωδικούς πρόσβασης, όνομα χρήστη κτλ από τον λογαριασμό σας στο Pi Network) σε οποιονδήποτε οργανισμό, ιστότοπο , μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για τυχόν αεροπορικές ή πιθανές ευκαιρίες συναλλαγών. Το Pi δεν πραγματοποιεί καθόλου airdrops. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, τυχόν συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης ή παράγωγα του Pi ενδέχεται να μην υποστηρίζονται, επομένως διατρέχετε τον κίνδυνο κλοπής απορρήτου και ταυτότητας σε αυτήν την περίπτωση.

Τυχόν ανεπίσημες κοινότητες που προσποιούνται ότι εκτελούν πληρωμένο “Pi KYC” είναι απάτες και ενδέχεται να χάσετε χρήματα και ενδεχομένως να κλαπεί η ταυτότητά σας. Όλες οι διεργασίες Pi KYC θα ξεκινήσουν μόνο από αυτήν την εφαρμογή. Θα ειδοποιηθείτε εάν έχετε επιλέξει το KYC που είναι προς το παρόν δωρεάν.

Μην κοινοποιείτε προσωπικά στοιχεία (π.χ. αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση email, κωδικούς πρόσβασης) μέσα στα δωμάτια συνομιλίας Pi App ή κανάλια επικοινωνίας όπου μπορούν να δουν οι ξένοι. Συγκεκριμένα, δεν πρέπει να ανταλλάσσετε αριθμούς τηλεφώνου ή να προσθέτετε αγνώστους στον Κύκλο ασφαλείας σας. Θα πρέπει να προσθέσετε μόνο άτομα που εμπιστεύεστε στον Κύκλο ασφαλείας σας.

Να θυμάστε ότι λαμβάνετε την επιβράβευση του κύκλου ασφαλείας για να κάνετε το δίκτυο πιο ασφαλές. Εάν προσθέτετε αναξιόπιστα άτομα στον ύκλομασφαλείας σας, αυτή η ενέργεια σας όχι μόνο δεν συμβάλει στην ασφάλεια του δικτύου, αλλά μπορεί επίσης να έχει αρνητική επίδραση στην ικανότητά σας να κάνετε μεταφορές και ανάκτηση λογαριασμού Pi στο μέλλον.

Το καλύτερο μέρος για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με το Pi είναι μέσα από την εφαρμογή και στον επίσημο ιστότοπο μας www.minepi.com. Εάν έχετε απορίες, ελέγξτε πρώτα τις Συχνές Ερωτήσεις και το White Paper και μπορείτε επίσης να μεταβείτε στις αίθουσες συνομιλιών μας όπου οι Συντονιστές με σύμβολο Μ ενδέχεται να μπορούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας. Προσοχή σε ιστότοπους που μιμούνται τις ιστοσελίδες μας ή τις σελίδες κοινωνικών μέσων.

Η εφαρμογή Pi έχει συνδέσμους στο πλαϊνό μενού με τους επίσημους ιστότοπους κοινωνικών μέσων. Να είστε προσεκτικοί με ανεπίσημες σελίδες ή ομάδες που σχετίζονται με το Pi που προσφέρουν πληροφορίες ή υπηρεσίες. Υπάρχουν ορισμένες πηγές που μπορεί να είναι αξιόπιστες , αλλά υπάρχουν και άλλες που διαδίδουν ψευδείς φήμες. Επομένως, ανατρέξτε πάντα στην εφαρμογή Pi ή στον ιστότοπο για επίσημες ειδήσεις και πληροφορίες.

Αναφέρετε πάντα ύποπτη δραστηριότητα

Εάν συναντήσετε μια απάτη ή αμφισβητήσιμη δραστηριότητα, στείλτε ένα email στο support@minepi.com με αποδεικτικά στοιχεία της απάτης. Εάν υπάρχουν Pioneers που προσπαθούν να αγοράσουν, να πουλήσουν ή να ανταλλάξουν Pi στα κανάλια chat του Pi App, αυτό αποτελεί παραβίαση των όρων υπηρεσίας μας. Εάν δείτε αυτήν τη δραστηριότητα, τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης του μηνύματος του παραβάτη και στείλτε το μέσω email στη διεύθυνση support@minepi.com.