Πορτοφόλι Pi

Pi Wallet – Νέα

Έχοντας δοκιμάσει αρκετές εκδόσεις του πορτοφολιού, με την κοινότητα των Συντονιστών (Moderators), η Core Team κυκλοφόρησε δοκιμαστικά το Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι Pi ( Pi Wallet) σε κάθε ενεργό κόμβο, κατά τη διάρκεια μιας σχεδόν 12ωρης περιόδου νωρίτερα σήμερα και επέτρεψε σε πάνω από 10.000 πρωτοπόρους (Pioneers), να δοκιμάσουν περαιτέρω το πορτοφόλι μέσω της εφαρμογής Node στον υπολογιστή (Node UI).

Παρ’ όλο που η περίοδος νέων εγγραφών σε αυτήν την δοκιμαστική έκδοση έχει λήξει, οι κόμβοι που έχουν δημιουργήσει ένα πορτοφόλι, κατά την προηγούμενη περίοδο ανοιχτής εγγραφής, θα συνεχίσουν να βλέπουν, να δοκιμάζουν το πορτοφόλι, να συναλλάσουν Test-Pi και να παρέχουν πληροφορίες/σχόλια. Τα συμπεράσματα από τη δοκιμαστική έκδοση θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τις λειτουργίες, την επεκτασιμότητα και το UI / UX του πορτοφολιού, για μια μελλοντική, ευρύτερη κυκλοφορία.

Το Πορτοφόλι Pi (Pi Wallet,) θα συνδεθεί με το Pi Testnet και θα ξεκινήσει με Test-Pi από το “αποθεματικό” του Pi Testnet, δηλαδή από απόθεμα κρυπτονομισμάτων που έχουν σχεδιαστεί για το Pi Testnet, το οποίο είναι μια λειτουργία στο Testnet για τη διανομή δωρεάν. Test-Pi (ή test-π).

Τα Test-Pi ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Pi! Τα Test-Pi προορίζονται αποκλειστικά για τις δοκιμαστικές συναλλαγές στο Pi Testnet και δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ.

Ενδέχεται κατά καιρούς τα πορτοφόλια να ξανά γεμίσουν με Test-Pi, μιας και κατά καιρούς θα γίνονται επαναφορές στο TestNet, ως μέρος των δοκιμών.

Να θυμάστε ότι επί του παρόντος οι πωλήσεις Pi δεν είναι εξουσιοδοτημένες και παραβιάζουν τους όρους παροχής υπηρεσιών, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε δέσμευση του λογαριασμού. Παρακαλούμε να αναφέρετε τους παραβάτες.

Θα θέλαμε να μοιραστούμε αυτήν την τεχνική ενημέρωση και αναβάθμιση προϊόντος στο Pi Wallet με όλους τους Pioneers, παρ’ όλο που οι περισσότεροι από εσάς δεν εγγραφήκατε ή δεν είδατε αυτήν την πρόσφατη δοκιμαστική έκδοση.

Με τέτοιες περιορισμένες εκδόσεις δοκιμών, σύντομα ελπίζουμε σε ένα πορτοφόλι φιλικό προς το χρήστη που θα είναι διαθέσιμο για όλους. Περισσότερες ενημερώσεις για το Pi Wallet, θα λάβετε την Ημέρα του Pi (Pi Day).