Ομάδα Κέρδους (Earning Team)

Τι είναι η ομάδα κέρδους:

Η ομάδα κέρδους αποτελείται από τα άτομα που έχουμε προσκαλέσει στο Pi Network.
Σκεφτείτε την ως έναν χάρτη πορείας για την υλοποίηση και ενδυνάμωση του δικτύου ή έναν κατάλογο που εμπεριέχει όλα τα άτομα που χρησιμοποιούν το Pi Network.
Επίσης είναι ένας τρόπος που μπορεί να μας βοηθήσει να εξορύξουμε Pi, με μεγαλύτερους ρυθμούς. Η ανταμοιβή δίνεται σε εμάς, διότι βοηθάμε με το να συλλέξει πραγματικά άτομα το δίκτυο και αυτά να βοηθήσουν σε άλλες διαδικασίες με τη σειρά τους.

Πώς προσθέτουμε άτομα:

Για να προσθέσουμε άτομα στην Ομάδα Κέρδους, θα πρέπει να μην είναι εγγεγραμμένοι στο Pi Network, δηλαδή να τους έχουμε προσκαλέσει εμείς.
Για να προσθέσουμε κάποιον, δεν έχουμε παρά να του δώσουμε το όνομα χρήστη ( το Username μας ) και να το βάλει κατά την εγγραφή του στο πεδίο “κωδικός πρόσκλησης” ( Referral ).
Κάθε χρήστης που είναι μέσα στην εφαρμογή, είναι ήδη προσκεκλημένος κάποιου άλλου, οπότε καθιστά μάταιη την προσπάθεια αποστολής πρόσκλησης προς αυτόν.

Αλλαγή ομάδας κέρδους:

Παραπάνω δώσαμε δύο καταχρηστικούς όρους για την Ομάδα Κέρδους “χάρτης πορείας” & “κατάλογος”.
Τώρα θα χρησιμοποιήσουμε τον όρο “γενεαλογικό δέντρο”
Σκεφτείτε λοιπόν την Ομάδα Κέρδους ως το γενεαλογικό δέντρο σας. Δείχνει ποιος προσκάλεσε εσάς (ανήκετε στην ομάδα του), ποιον προσκαλέσατε εσείς ( ανήκει στην ομάδα σας), ποιον θα προσκαλέσει αυτός με τη σειρά του κ.ο.κ.
Έτσι λοιπόν είναι σημαντικό όλα αυτά να μείνουν καταγεγραμμένα.

Μια αλλαγή ενός ατόμου, θα άλλαζε ολόκληρες “ομογένειες”, δηλαδή ομάδες ατόμων της ομάδας αυτής, θα απαιτούσε μεγάλη υπολογιστική δύναμη, και θα προκαλούσε αστάθεια, και προβλήματα εμπειρίας χρήστη, μιας και θα είχαμε αλλεπάλληλες αλλαγές και ο ρυθμός εξόρυξης θα άλλαζε συνεχώς.

Λάθος κωδικός πρόσκλησης (Referral Code):

Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης έχει βάλει λάθος κωδικό πρόσκλησης και έχει μπει σε άλλη ομάδα, ο μόνος τρόπος να το αλλάξει είναι να δημιουργήσει έναν νέο λογαριασμό και να είναι προσεκτικός κατά την νέα πληκτρολόγηση του κωδικού πρόσκλησης.

Όριο:

Δεν υπάρχει όριο για τα άτομα που μπορούμε να προσκαλέσουμε, συνεπώς ούτε και για την ταχύτητα εξόρυξής μας.

Ψεύτικοι λογαριασμοί:

Σημαντικό είναι να γνωρίζουμε πως όλοι οι ψεύτικοι λογαριασμοί θα χαθούν και επίσης, πως κάθε άτομο επιτρέπεται να έχει μόνο έναν λογαριασμό.

Αν θεωρούμε ότι στην ομάδα μας υπάρχει κάποιος χρήστης που δεν τον θέλουμε, μπορούμε να του κάνουμε αναφορά.
Η ενέργεια αναφοράς δεν τον διαγραφεί, αλλά στέλνει πληροφορίες για αυτόν στο Pi Network και μπορούμε να τον αποκρύψουμε από το να φαίνεται και να συμμετέχει στη συνομιλία της ομάδας μας.
Τη δυνατότητα αναφοράς θα την βρείτε αφού πατήσετε τα δύο ανθρωπάκια στην αρχική οθόνη της εφαρμογής.

Δείτε το Video: Ομάδα Κέρδους (Earning Team)