Κόμβοι (Beta)

Σήμερα ξεκινήσαμε την πρώτη έκδοση του Pi Node. Όταν παρουσιάσαμε για πρώτη φορά το Pi το 2019, επιδιώξαμε να παρουσιάσουμε την πρώτη έκδοση του λογισμικού Node μέχρι το τέλος του 1ου τριμήνου του 2020.

Η επίτευξη αυτού του σημαντικού ορόσημου είναι το πρώτο βήμα προς την οικοδόμηση του Pi Testnet και τελικά προς την αποκέντρωση του δικτύου, ένας από τους δύο πρωταρχικούς στόχους της δεύτερης Φάσης.

Αυτή η έκδοση του Pi Node όχι μόνο επιτρέπει στην Core Team να δοκιμάσει, να αναθεωρήσει, να βελτιώσει και να κλιμακώσει τον αλγόριθμο της συναινετικής συμφωνίας του Pi, αλλά παρέχει επίσης μια επιφάνεια εργασίας για όλους τους Pioneers, στην πρόσβαση και στις λειτουργίες του Pi App.

Ο καθένας μπορεί να κατεβάσει και να χρησιμοποιήσει το Pi στον υπολογιστή του όπως έκανε και στο κινητό του, ενώ οι Pioneers που θέλουν να τρέξουν έναν κόμβο στο Testnet του Pi, θα συμμετάσχουν σε μια διαδικασία εφαρμογής και προβολής μέσω της διεπαφής κόμβου.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή είναι η πρώτη Beta έκδοση του κόμβου και ο σκοπός της φάσης Testnet είναι να δοκιμάσει, να επαναλάβει και να βελτιώσει το λογισμικό.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε το Pi Node και γιορτάζουμε αυτό το ορόσημο μαζί σας.