Ημέρα Pi

Pi2Gether

Η ημέρα Pi2 (2π = 6.28) είναι εδώ! Γιορτάζουμε το #Pi2gether (Pi μαζί) στα κοινωνικά μέσα με ένα ένθεμα Pi. Μπορείτε να προσθέσετε το ένθεμα αυτό στα βίντεο και στις φωτογραφίες σας στο Facebook και να μοιραστείτε το περιεχόμενο με το #Pi2gether.

Διαβάστε περισσότερα παρακάτω.

Let’s # Pi2gether! (Ας χρησιμοποιήσουμε το Pi μαζί).

Πατώντας πάνω στα στους μπλε συνδέσμους στην ανακοίνωση εντός εφαρμογής, μπορείτε βηματική να βάλετε τα ένθετο αυτά εικονίδια στα μέσα μαζικής δικτύωσης.

Διαβάστε περισσότερα:

Χαρούμενη ημέρα Pi2 (6/28) σε κάθε Pioneer, σε όλο τον κόσμο! Με την ευκαιρία αυτή, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το Pi Network έχει πάνω από 6 εκατομμύρια αφοσιωμένους Pioneers σε παγκόσμιο επίπεδο, δηλαδή έχουμε “διανύσει” περισσότερο από το μισό δρόμο προς τα 10 εκατομμύρια.

Όπως θυμούνται ορισμένοι από τους πρώτους μας πρωτοπόρους, γιορτάζουμε την 28η Ιουνίου ως ημέρα Pi2 (3,14 πολλαπλασιασμένη επί 2 (6,28). Ο λόγος για τον οποίο γιορτάζουμε την Ημέρα του Pi2 είναι ότι συμπίπτει με το τέλος του 2ου τριμήνου του έτους και μοιραζόμαστε μαζί μια κοινοτική δραστηριότητα.

Φέτος γιορτάζουμε το # Pi2gether στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης με ένα επιπρόσθετο λογότυπο Pi.

Για όσους δεν χρησιμοποιούν το Facebook, μπορείτε να προσαρμόσετε και να μοιραστείτε αυτήν την εικόνα σε άλλα κοινωνικά μέσα για το Pi2 Day 2020.

Θα παρέχουμε περισσότερες ενημερώσεις για το έργο τις επόμενες ημέρες στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Pi2 και του τέλους του 2ου τριμήνου 2020, συμπεριλαμβανομένης της Πλατφόρμας Pi και της διαδικασίας οργάνωσης μιας παγκόσμιας διαδικτυακής σύμβασης μαζί με την κοινότητα. Let’s Pi2gether!