Εφαρμογή Pi Network

Λίγα λόγια για το PI Network

Το Pi Network ξεκίνησε στις 14 Μαρτίου του 2019 (για τους περισσότερους χρήστες) και είναι ένα λογισμικό που σας επιτρέπει να κάνετε εξόρυξη (Mining) από το κινητό σας.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να πατάτε τον κεραυνό κάθε 24 ώρες και να διαβάσετε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για αυτό.

Τι είναι το Pi;

Το π είναι ένα νέο κρυπτονόμισμα σχεδιασμένο από καθημερινούς ανθρώπους και απευθυνόμενο προς καθημερινούς ανθρώπους, με το οποίο μπορείτε να “εξορύξετε” (“Mine”), δηλαδή να αποκτήσετε, από το κινητό σας τηλέφωνο.
Τα κρυπτονομίσματα αποτελούν μια νέα μορφή ψηφιακού χρήματος, για τη συντήρηση και την ασφάλεια των οποίων φροντίζει μια κοινότητα καθημερινών ανθρώπων, παίρνοντας τη θέση των κρατών ή των τραπεζών.
Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να “εξορύξετε” (δηλαδή να αποκτήσετε) πι, βοηθώντας στο να δημιουργηθεί ένα ασφαλές περιβάλλον για το κρυπτονόμισμα και στο να επεκταθεί το αξιόπιστο δίκτυο που δημιουργείται.
Ενώ τα περισσότερα κρυπτονομίσματα (όπως το Bitcoin) είναι πλέον ιδιαίτερα δύσκολο να αποκτηθούν και να χρησιμοποιηθούν από καθημερινούς ανθρώπους, το πι θέτει τη δύναμη των κρυπτονομισμάτων στα χέρια σας.

Χρήσιμες συμβουλές

• Πατάτε τον κεραυνό από το κινητό σας κάθε 24 ώρες.
• Δεν κάνετε Sing Out, χωρίς λόγο, εάν δεν τελειώσει το 24ωρο “εξόρυξης” γιατί χάνεται η πρόοδος σας (τα Pi της ημέρας).
• Κάνετε ταυτοποίηση του λογαριασμού σας. Για την ώρα, η ταυτοποίηση τηλεφώνου είναι απαραίτητη μόνο για ανάκτηση κωδικού. Μελλοντικά θα είναι απαραίτητη για την διεκδίκηση των πι σας.
• Για όποια απορία, ρωτάτε την κοινότητα του Pi Network εντός εφαρμογής.
• Διαβάζουμε καλά το FAQ και το White Paper. Διαβάζουμε τα άρθρα και τις ανακοινώσεις στην αρχική σελίδα, όπως και τις απαντήσεις.

Κουμπιά και δυνατότητες

Μενού εφαρμογής


Το ποσό των Pi μας


Επιλογή γλώσσας


Συνομιλίες Pi


Ομάδα Κέρδους


Κύκλος Ασφαλείας


Ρυθμός Εξόρυξης


Αποστολή Πρόσκλησης


Υποβολή νέας εφαρμογής


Ανακοινώσεις

Δείτε το Video: Εφαρμογή Pi Network