Εφαρμογές

Εφαρμογές εντός Pi Network

Έρχεται στην αρχική οθόνη, το περιεχόμενο (content) που θα δημιουργείται από Pioneers! Όπως αναφέρθηκε στο πρόσφατο Συνέδριο του Pi, η Core Team (Ομάδα Πυρήνα) σχεδιάζει σιγά- σιγά να ανοίξει το κανάλι αρχικής οθόνης, για ανεξάρτητους δημιουργούς ανάπτυξης περιεχομένου (content), πέραν της Core Team, για την παροχή στους Pioneers περισσότερου (εντός της εφαρμογής) περιεχομένου και να κάνει μία απόπειρα δοκιμής προσέλκυσης της προσοχής των αγορών μελλοντικά, μέσω μιας βοηθητικής εφαρμογής του Pi.

Διαβάστε περισσότερα παρακάτω και προτείνετε δημιουργούς περιεχομένου.

Έρχεται σύντομα περιεχόμενο (content) πέραν της Core Team!

Μέχρι τώρα, η αρχική οθόνη της εφαρμογής Pi έχει χρησιμοποιηθεί μόνο από την Core Team για ανακοινώσεις και οργάνωση δραστηριοτήτων της κοινότητας. Ωστόσο, η Core Team σχεδιάζει σιγά- σιγά να ανοίξει το κανάλι της αρχικής οθόνης, για περισσότερους ανεξάρτητους δημιουργούς ανάπτυξης περιεχομένου (content), πέραν της ιδίας της Core Team, για την παρουσίαση αυτού που έχουν αναπτύξει.

Αυτό σημαίνει, από τώρα και στο εξής, ότι το περιεχόμενο (content) στην αρχική οθόνη δεν θα προέρχεται πάντα από την Core Team.

Η παραγωγή τέτοιου περιεχομένου (content) είναι ανεξάρτητη από την Core Team. Οι απόψεις και οι πληροφορίες που παρέχονται από Pioneers ή influencers είναι δικές τους και δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις ή τις αποφάσεις της Core Team.

Θα προσπαθήσουμε να επισημαίνουμε όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρα γίνεται, το περιεχόμενο (content) όταν αυτό δεν θα προέρχεται από την Core Team, αλλά στο μέλλον να προσέχετε ποιός δημιουργεί την κάθε ανάρτηση.

Για το περιεχόμενο που δεν ανήκει στην Core Team, η αρχική οθόνη θα περιλαμβάνει αρχικά καλές κριτικές, προτάσεις και εκπαιδευτικό περιεχόμενο από τους Pioneers ή γενικά καλούς δημιουργούς περιεχομένου από το internet ακόμη και εκτός του Pi Network, και θα αποτελεί τη Σειρά Δημιουργών.
Λόγω του διεθνούς κοινού της κοινότητας του Pi, τέτοιο περιεχόμενο θα είναι κυρίως στα αγγλικά.

Σύντομα επίσης θα λανσάρουμε τη Σειρά Mods, όπου που μία ομάδα συντονιστών των Pi Chat, προετοιμάζει αυτή τη στιγμή για τους Pioneers μικρού μεγέθους και κατανοητό εκπαιδευτικό περιεχόμενο σχετικά με το Pi ή γενικές πληροφορίες για το blockchain,.
Αυτό συμβαδίζει και με την αποστολή του Pi να καταστήσει τα κρυπτονομίσματα πιο προσβάσιμα στους καθημερινούς ανθρώπους που είναι καινούργιοι με την τεχνολογία, τη βιομηχανία και το Pi.

Ο τύπος περιεχομένου μπορεί να επεκταθεί από αρχικά μόνο για Pi, σε πιο γενικό καλής ποιότητας περιεχόμενο .

Ενώ η αρχική σειρά περιεχομένου στο πιλοτικό πρόγραμμα δεν θα κοστίσει Pi για τη δημοσίευσή του, η Core Team αναμένει να ενσωματώσει συγκεκριμένη χρήση του Pi για την επιμέλεια του περιεχομένου και την οργάνωση της πρόσβασης των δημιουργών, εκτός της Core-Team, στο κανάλι της αρχικής οθόνης που φτάνει σε εκατομμύρια Pioneers.

Αυτό δεν είναι μόνο μέρος του πειράματος χρησιμότητας του Pi στην “προς προσέλκυση” αγορά, αλλά επίσης προσπάθεια καινοτομίας σχετικά με το πώς μπορεί να επιτευχθεί και να καταναλωθεί ποιοτικό περιεχόμενο μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- μια ιδέα που παρουσιάσαμε στο Συνέδριο του Pi: ένα σπάνιο κανάλι μέσου κοινωνικής δικτύωσης, σε αντίθεση με τα τρέχοντα άφθονα κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπου όλοι μπορούν να φιλοξενήσουν, π.χ. στο Instagram, στο YouTube.

Το Pi ως σπάνιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης προσπαθεί να λύσει προβλήματα υπερφόρτωσης πληροφοριών και χαμηλής αναλογίας σήματος-προς-θόρυβο, μέσω της εποπτείας ενός μηχανισμού κρυπτονομίσματος και επιμέλειας ανθρώπινου πλήθους.

Εάν είστε δημιουργός περιεχομένου που ενδιαφέρεστε για το πιλοτικό πρόγραμμα της Σειράς Δημιουργών ή εάν θέλετε να προτείνετε έναν άλλο δημιουργό περιεχομένου που ακολουθείτε, συμπληρώστε τη φόρμα στην αρχική οθόνη.

Η Core Team θα ελέγξει τις υποβολές σας και θα επικοινωνήσει με τον δημιουργό για το πιλοτικό πρόγραμμα εάν το περιεχόμενο είναι καλής ποιότητας και κατάλληλο.