Ασφάλεια Passphrase

Κρατήστε τη μυστική φράση του Πι πορτοφολιού σας ασφαλή.

Η μυστική φράση σας είναι όπως το προσωπικό σας κλειδί για ένα κρυπτο-πορτοφόλι.
Παρ’ όλο που προς το παρόν βρισκόμαστε στη φάση των δοκιμαστικών συναλλαγών με δοκιμαστικά Πι, υπάρχει η πιθανότητα το Πι πορτοφόλι σας να είναι το ίδιο πορτοφόλι που θα έχετε και κατά τη διάρκεια του κυρίως δικτύου όπου θα παραλάβετε τα πραγματικά σας Πι.

Επίσης, στο Πι πορτοφόλι σας θα έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε όχι μόνο τα Πι σας, αλλά και άλλους τύπους κρυπτονομισμάτων. Με το να μοιράζεστε τη μυστική σας φράση είναι σαν να παραδίδετε την κυριότητα των κρυπτονομισμάτων σας.

Οπότε, ποτέ να μη μοιράζεστε τη μυστική φράση του Πι πορτοφολιού σας. Κακόβουλοι χρήστες και τρίτα πρόσωπα θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τη μυστική σας φράση για να υποκλέψουν ή να μεταφέρουν τα κρυπτονομίσματά σας συμπεριλαμβανομένου του Πι. Επειδή το Πι πορτοφόλι σας είναι πορτοφόλι χωρίς κηδεμονία, μόνο εσείς έχετε πρόσβαση στη μυστική σας φράση.

Ακόμα και η Core Team δεν έχει και ούτε θα ζητήσει ποτέ την μυστική φράση του πορτοφολιού σας.

Αν μοιραστήκατε κατά λάθος τη μυστική φράση του Πι πορτοφολιού σας, σας προτείνουμε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το συγκεκριμένο πορτοφόλι και να δημιουργήσετε ένα καινούριο με τη βοήθεια του ανάλογου κουμπιού στην αρχική οθόνη.

Παρακαλούμε, κρατήστε τη μυστική φράση του νέου σας πορτοφολιού ασφαλή! Το πορτοφόλι Πι εμπεριέχεται σε μία ξεχωριστή εφαρμογή του Pi Network, στο Pi Browser.

Το κουμπί στην κύρια οθόνη θα σας μεταφέρει να κατεβάσετε την επίσημη έκδοση του Pi Browser και να εγγραφείτε στην εφαρμογή.

Λόγω της συνεχούς αυξανόμενης δημοφιλίας του Pi Network, έχουμε λάβει αναφορές ότι διάφορες ιστοσελίδες και κακόβουλα άτομα συνεχώς προτρέπουν τους Pioneers να τους κοινοποιήσουν τη μυστική φράση του πορτοφολιού τους.

Για αυτό τον λόγο κρατήστε τη μυστική σας φράση απόρρητη και προσέξτε για πιθανές ύποπτες προθέσεις από πολλές εφαρμογές εκτός του επίσημου οικοσυστήματος του Πι.

Να προσέχετε κακόβουλα άτομα, ιστοσελίδες και εφαρμογές που σας ζητούν τη μυστική φράση του πορτοφολιού σας και παρακαλούμε να μας κοινοποιείτε τέτοιες δραστηριότητες στο Support Portal εδώ.

Παρακολουθήστε τα Mods Series βίντεο στην αρχική οθόνη και ακολουθήστε τις δύο πηγές πληροφόρησης παρακάτω, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λειτουργία του Πι πορτοφολιού.